Ne-am început activitatea în domeniul  tâmplăriei  PVC cu  geam termopan în urmă cu peste 10 ani. La început am avut multe colaborări, apoi în 2006 ne-am inființat propria companie. Fiecare dintre noi avea un vis propiu. Întâmplarea a facut să ne întalnim și să dorim să ne unim fortele. După ani si ani de dezvoltare, echipa noastră a crescut considerabil. Acum suntem o echipa tânără, formată din persoane  profesioniste,  perfecționiste și pasionate de ceea ce facem. 

      Când am început, concurența în domeniu  tâmplăriei  PVC  cu geam termopan era uriasă (pietele de producție si de montaj fiind haotice), însă acest lucru nu ne-a descurajat și mai mult de atât, ne-a arătat ce să nu facem. Acum putem să spunem că a fost chiar o decizie bună. Tot ceea ce ne-am dorit și ne-a motivat să facem acest pas a fost să acoperim acel segment de beneficiari care doresc servicii cu un înalt grad calitativ într-un excelent echilibru cerere-ofertă-pret. Cu alte cuvinte, o afacere bună de ambele parți. Asadar încă de la înființare, am stiut exact pentru ce vom milita iar decizia a fost una dintre cele mai bune. În doar cațiva ani de activitate am primit mii de recomandări și aprecieri pentru serviciile pe care le-am prestat clientilor noștri. 

Ce ne recomandă?

Cu siguranță ne recomandă multe lucuri. Dar am dori să punctăm câteva care, consideram noi, au devenit o filozofie în compania noastră.

În primul rând seriozitatea; Produsul nostru este unul special prin natura lui. Nu îl achiziționezi de prea multe ori în viața ca să iți găsești un vânzător preferat. Cei mai mulți dintre beneficiarii noștri și-au schimbat tâmplăria odată în viața, alții devin cumpărători atunci când iși fac o casă – poate tot odată în viață. Din acest motiv, așteptarea revenirii cliențiilor ar fi fost o amagire iar datele statistice indică exact acest lucru. Însă am stiut că atunci când faci pași mari, cum ar fi să iți renovezi locuința, biroul sau să iți faci o casa, cei mai mulți cer recomandări de la cei apropiați. Evident, acest lucru presupune că doar cei serioși vor primi recomandări. Dvs. ați recomanda o companie neserioasă?

Un al doilea punct este faptul că susținem calitatea și ne respectăm clienții, fapt demonstrat de nenumăratele recomandări. Am ales calitatea și nu cantitatea iar acest lucru spune mult despre cum și cine suntem. De-a lungul celor peste opt ani de activitate am selectionat cu mare responsabilitate materialele pe care le folosim la construcția tâmplăriei de PVC, a sticlei termopan dar și a celei mai importante componente a ferestrelor și ușilor: feroneria. Astfel am reușit întodeauna să garantăm tâmplăria PVC cu geam termopan promisă. Totodată am pus un accent deosebit nevoile beneficiarilor noștri, am prospectat permanent piața, ne-am adaptat cererilor lor. Am știut de la bun început că în învolburatul ocean al companiilor producătoare de tâmplărie PVC cu geam termopan, faptul că numai calitatea o să ne recomande pe termen lung. 

Un alt punct important, consideram noi, este faptul ca avem capital integral Românesc. Suntem Romani până în maduva oaselor și ne mândrim cu asta. Ne-am născut, crescut și am trait aici. Și suntem mândri că am reusit să comercializam un produs asamblat în România cu materiale importate sub certificat de autenticitate cu forta de munca locală. Am fi fost și mai mândrii dacă nu ar fi fost nevoie să importăm materia prima, din pacate în Romania nu se produc la standardele noastre materiale pentru construcția ferestrelor și a ușilor din tâmplărie PVC cu geam termopan.